Wat was het fijn om weer eens te kunnen schaatsen  al was het door de Coronaregels wel anders dan anders , maar het is allemaal goed verlopen ,jammer dat het maar zo kort duurde maar je kunt niet alles hebben, het was leuk om jullie weer eens op het ijs te zien. Hopelijk kunnen we volgende winter weer het ijs op.                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Wij zijn op zoek naar vrijwilligers  met  EHBO die  als de ijsbaan open is de EHBO-post willen gaan bezetten. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met  baanvegen enz.

Als U belangstelling heeft kunt U bellen met Anke Hulshof 06-10525240.