Laatste update 1 februari  2017

Jammer dat  de baan niet open kon vorige week we kwamen 2 cm te kort . Vandaag hoorde ik dat het volgende week[misschien] weer flink kan gaan vriezen, wie weet krijgen we een tweede kans. Hopelijk tot ziens op het ijs.

Zodra er nieuws is wordt het op de website gezet

Tevens wil ik u vragen niet meer naar het telefoonnr.  0654315135  te bellen dit nummer is vervallen voor de ijsvereniging en heeft inmiddels een nieuwe eigenaar.

Namens ijsvereniging de 'Lange wei'verstrekken wij eenmalig, aan onze trouwe leden, gratis lidmaatschap voor het seizoen 2016/2017. Dit om ons 25 jarig jubileum samen te vieren en door het al een paar jaar uiblijven van ijs willen wij u dit aanbieden.

Een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk wel.

Ons bankreknr. is NL75RABO0330305239

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met  EHBO die s'middag's[ als de ijsbaan open is] van half 2 tot half 6  de EHBO-post wil gaan bezetten. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met het grasmaaien enz.

Als U belangstelling heeft kunt U bellen met Anke Hulshof 0610525240

Bezoek ons ook eens op facebook